Кара Делевин и Мишел Родригес изживяха любовна афера, макар и двете да са имали връзки с мъже; Снимка: Splash News

Хората, които се самоопределят като бисексуални, може да изглеждат два пъти по-влюбчиви и два пъти по-склонни към изневери, но това не е точно така.

В действителност, има много погрешни схващания, свързани с тях, а най-основното е, че те са много объркани по отношение на своята сексуалност.

Ето и някои от най-често срещаните митове, които витаят около бисексуалните личности:

1. Те са тотално объркани.

Тези хора не са объркани, а просто телата им реагират сексуално и когато видят една страхотна жена, така и когато засекат горещ, як мъж във фитнес залата. Тоест, те могат да бъдат привлечени от представители и на двата пола, но и те като всички други си търсят партньор за сериозна връзка, с когото да си пасват емоционално.

2. Бисексуалните жени са леки.

Много хора смятат, че бисексуалните жени са просто по-извратени и по-палави по отношение на секса. Истината е, че има жени с такава ориентация, които правят секс относително рядко, въпреки че имат два пъти повече възможности за избор на партньор.

3. Тези хора скачат от единия пол към другия, когато са наранени.

Повечето хора вярват, че когато една бисексуална жена е наранена от мъж, тя минава на жени, но продължава да бъде по-силно привлечена от силния пол. Това не е точно така, защото емоционалната реакция не може да бъде метод на защита срещу потенциална болка. Всъщност така се увеличават шансовете за изпитване на още по-голяма болка.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase