Снимка: photl.com

Когато се срещате с някого и нещата все още не са добили сериозност, поне не гласно, ви се иска да разберете дали той си пада по вас. Най-добрият начин да го направите е да се научите да четете знаците на тялото, поведението, мимиките и жестовете. Те ще ви подскажат дали си струва да продължавате или е време да подминете и да отидете нататък. 

Ние ще очертаем най-очевидните и сигурни знаци, че той е хлътнал по вас, а вие ще направите равносметката. 

Той се навежда към вас 

Ако един мъж се интересува от вас истински, той ще направи всичко възможно да скъси дистанцията буквално. Винаги ще си намери повод да се доближи до вас, да наведе глава и да ви погледне в очите отблизо. 

Очите му светят 

Не само очите на жените сияят, когато са влюбени, мъжете също крият издайническо пламъче. Ако той ви харесва, погледът му ще е съсредоточен непрекъснато във вас. 

Той знае как да докосва 

Ако усещате точност в докосванията му, значи той се е постарал здраво, за да разбере къде обичате да бъдете докосвани. Ще усетите как докосването му е продължително и треперещо, сякаш не иска този момент да свършва 

Той просто все някак попада на вас 

Случайните срещи на улицата, в кафенето преди работа или пред жилищната ви сграда може и да не са толкова случайни. По-скоро, ако се случват често напоследък, това си е умишлен акт. Човекът просто иска да ви вижда колкото се може по-често през деня!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase