С подобна снимка със сигурност ще имате успех сред жените; Снимка: Twitter

Запознанството в интернет вече е нещо напълно нормално. Много са случаите, в които хората започват връзки именно по този начин. Някои от взаимоотношенията дори прерастват в брак. Разбира се, все още има известни предразсъдъци по отношение на връзките, стартирали в онлайн пространството. Ако обаче вие сте хората, които искат да намерят любовта и нямат нищо против това да се случи в интернет, трябва да имате някои неща предвид.

Ново проучване показва кои са правилни и кои са грешните неща, които човек прави и с които може да привлече вниманието на срещуположния пол в социалните мрежи. Резултатите показват, че потребителите печелят най-много точки, ако имат снимка с куче (особено за мъжете) или пък ходят на йога (за жените). Обратно – говоренето за „моята котка" или пък селфитата в банята, могат да отблъснат евентуалните кандидати за вашата любов.

Снимка в слънчев парк с дървета за фон и куче от едната ви страна оставя впечатление, че човекът е приятелски настроен и грижовен. При жените натуралната визия е най-предпочитана от мъжкия пол. Все повече хора гледат с лошо око на селфитата, особено тези в банята.

Думите, които използвате в своя профил, също са от решаващо значение за привличането на правилния човек към вашия профил. Изследователите установили, че при мъжете споменаването на „спонтанно", „амбициозен", „смешно" и „приключенско" получава най-голямо внимание. За жените думи като: „атлетична", „партньор", „честен" и „приключенско" са гаранция, че ще се харесат на повече представители на силния пол.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase