Снимка: Outnow.ch

На първа среща винаги е нервно. От стремеж да се харесате често говорите неща, които след това се проклинате, че сте казали! Получават се неловки моменти, понякога дори срамни, а заради някои теми може дори да няма втора среща! 

Първите срещи заемат особено място в една връзка. Те могат да донесат голям успех на бъдещите взаимоотношения, но могат и да създадат погрешно впечатление за човека отсреща, което да обуслови края, преди да е започнало същинското начало. И всичко това заради теми на разговор, които е било по-добре да не бъдат подхващани. 

За да не правите тази глупава грешка, най-добре избягвайте следните теми на първа среща. Ако толкова ви интересуват, оставете ги за по-нататък. 

Политика 

На първо място винаги политиката е сочена като най-абсурдната тема на разговор на първа среща. Не само че е сухарска, но и ако сте ревностни привърженици на противоположни партии и убеждения, рискувате да се скарате, преди дори да сте се целунали за първи път! 

Вашият бивш 

За всеки бившият си е пълен задник, а бившата – абсолютна кучка. Това е ясно. Но избягвайте да го споделяте на първа среща. Изобщо не мислете за бившите! Отпуснете се и се фокусирайте върху евентуалното ново нещо, което двамата ще изградите, а не върху миналото. Темата е още по-неподходяща особено ако опитът е горчив и болезнен. Фокусирайте се върху романтичната страна на преживяването си тук и сега. 

Вашето минало 

Всеки си има минало. За някои то е чисто като сълза, но за други – доста тъмно. Ако сте от вторите, по-добре избягвайте тази тема. Надали ще впечатлите който и да е мъж, като му разказвате за престъпните си постъпки от младините, за пушенето на марихуана в гимназията или за това колко мразите да готвите и каква кочина е у вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase