Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Ако след раздялата жената не е намерила щастието в любовта на друго място, тя много често става податлива на изкушението да се върне отново при своя бивш. Човекът, когото е обичала, човекът, когото познава толкова добре и с когото въпреки трудностите, всичко е някак по-лесно и безопасно.

Много често дамите изпадат в носталгични състояния, в които се питат: „Може ли този път да бъде различно?“. Истината е, че щом се е стигнало до раздяла, най-вероятно причината за това е била основателна и достатъчно сериозна, за да не ви позволява да се връщате обратно към миналото.

И все пак ето и някои от причините, заради които никога не трябва да се връщате при своя бивш:

1. Той ви е изневерявал. Това е една от най-основателните причини, заради които дори не бива да ви минава през ума да се връщате при един измамник. Независимо от това какво ви говори той – щом веднъж е изневерявал, почти сигурно е, че ще го направи отново. Няма смисъл да си причинявате същата болка отново и отново.

2. Всичко ви е познато. Колкото повече години минават, толкова повече жените, а и мъжете, започват да се страхуват от риска и от непознатото. Ето защо за много дами да се върнат при старото, но познатото, е много по-лесно решение, отколкото да търсят щастието на друго място.

Намирането на нов подходящ партньор не е лесна задача, но и никой не ви е обещавал, че ще бъде. Това обаче не трябва да ви провокира да се връщате към своя бивш. Ако успеете да не се поддадете на тези емоции, много скоро и той ще ви се струва като далечен спомен, към който определено не искате да се връщате.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase