Кадър от филма "Предложението"; Снимка: outnow.ch


Снимка: Dreamstime

След като мъжете се смятат за „ловци“ и наричат жените „плячки“, значи дамите трябва да се държат по този начин. Никъде в природата плячката не отива сама при ловеца, напротив – тя му бяга и той полага много усилия, за да я улови. Така трябва да бъде и в любовния живот.

Освен ако жената сама не е решила, че иска да поеме функциите на „ловеца“, то тя определено трябва да накара мъжът да се постарае да я спечели. Поведението „недостъпна“ може да работи във ваша полза, стига да го направите по правилния начин. В много случаи то е основа за една здрава връзка и щастливо съвместно бъдеще. Ето и причини, заради които една жена трябва да бъде недостъпна:

1. Наистина работи.

Самият факт, че много жени прилагат стратегията „недостъпна“ е, защото тя наистина има ефект. Когато се държите на дистанция, но същевременно добре с мъжа, вие поддържате неговия интерес. А никой човек не би оставил нещо, което му е интересно, нали? Напротив, той има все по-голямо желание да научи повече и повече за вас.

2. Мъжът ще се наслаждава на предизвикателството.

Да бъдете недостъпни, не означава да злоупотребявате с един мъж. Повечето представители на силния пол ще се радват на това предизвикателство. Ключът към успешната стратегия обаче, е да знаете точно колко недостъпни да бъдете. Вие трябва да показвате интерес, но не на всяка цена, както и да отделяте достатъчно време и внимание за разговори и срещи.

3. Превръща ви в награда.

Вие сте нещо, което си заслужава да бъде спечелено, защото не може да бъде получено от всеки и на момента, в който човек го поиска. Когато един мъж започне да полага усилия, за да впечатли една жена, той все повече отдава вниманието си в тази посока и в крайна сметка започва наистина да я харесва. А когато мъжът спечели наградата, той се чувства като краля на света. Той започва да вярва, че именно вие сте съкровището, което е търсил толкова време.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase