Снимка: Reuters

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс. 

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение 

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално. 

Поддържайте ануса здрав и чист 

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна. 

Започнете с малки стъпки 

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм, откриват, че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase