Снимка: Outnow.ch

Понякога раздялата завършва с репликата „Нека си останем добри приятели“. Е, това не винаги в възможно да се случи. Има ред причини, които ще попречат на вашето приятелство. От друга страна трябва и да си помислите дали има нужда да си го причинявате.

Вижте няколко причини, които могат да бъдат пречка за вашето ново приятелство, но и начин да избегнете бъдещи неловки ситуации и недоразумения.

Когато се срещат, приятелите се разцелуват за „Здравей“. Наистина ли искате да го направите?
 
Ако той е човекът, който е поискал да сложите край на връзката ви, бъдещите ви срещи и контакти могат да се окажат една напразна надежда за вас. Не забравяйте, че този, който слага край на нещо, често е намерил ново начало с друг човек.
 
Трябва време, достатъчно време, за да забравите добрите и лоши моменти във вашата връзка, да забравите миналото.  Приятелите често си припомнят разни случки и моменти. Те могат да ви натъжат или да доведат до конфликтни ситуации. 
 
В даден момент и вие и той ще поемете  по нов път с нови партньори. Когато той ви запознае с новата си приятелка как ще се почувствате? Истинските приятели се радват на щастието на другия.  Вие дали ще можете да се зарадвате без това да ви подразни или нарани? 
 
Приятелите често споделят личния си живот. С него би се получило доста неловко, освен ако наистина не таите напразни надежди един към друг и се познавате много добре.
 
Останалите причини може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase