Снимка: Outnow.ch

Жените винаги ще си останат една красива тайна за мъжете. Колкото и да се опитват да усетят и разберат емоциите, думите и посланията, които нежният пол им изпраща, мъжете винаги ще имат своите малки въпроси, когато става дума за жени.

По време на секс и след него те си задават хиляди въпроси, на които невинаги успяват да получат отговор. Или защото не умеят да комуникират, или защото се притесняват да попитат. Ето едни от най-честите въпроси, свързани с нежния пол, на които мъжете очакват отговор.
 
Защо бившата ми приятелка иска да си останем приятели?
 
Вариантите са много. Ако тя все още изпитва чувства и мисли, че връзката ви се нуждае от втори шанс, това да си останете приятели за нея е потенциална възможност. Друг вариант е, че може наистина да ви смята за важен човек в нейния живот и цени приятелството ви.
 
Коя част от мъжкото тяло прави най-силно впечатление на жените?
 
Всяка дама се впечатлява различно. Но като най-секси мъжки части повечето дами определят мъжкото дупе, гърди и коремни мускули.
 
Какъв е най-добрият начин да впечатлиш една жена на първа среща?
 
Едва ли има клишета в тази посока, тъй като мъжете малко забравиха за кавалерството. Всичко зависи от това колко добре познавате жената. Но букет красиви цветя определено е жест на внимание.
 
Останалите въпроси може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase