Снимка: sxc.hu

Успешната връзка зависи от много фактори. Едно от най-важните неща е партньорите да се чувстват желани и уважавани. Ако не смятате, че човекът до вас ви оценява, нима ще бъдете наистина щастливи да останете с него? Същото важи и за обратната страна. Затова е много важно често да показвате своите обич и уважение.

Една от тайните на дълготрайната и успешна връзка е да накарате партньора си да се чувства специален. Даването на любов и доброто отношение поражда ответна реакция със същото. Така че, колкото повече обгрижвате човека до вас, толкова повече и той ще иска да го прави.

Ето как може да накарате мъжа да се почувства наистина оценен:

1. Малки бели лъжи. Не е грях да преувеличите малко истината, за да кажете нещо хубаво на своя човек. Например кажете на приятеля си, че вашите приятелки ви мислят за невероятна късметлийка, че сте с него. Не пропускайте да му кажете, че изглежда чудесно всеки път, щом се постарае повече за външния си вид. Това със сигурност ще повдигне самочувствието му и ще го накара да изпъчи гърди.

2. Уважавайте го. Ако ви харесва начинът, по който вашата половинка се държи с вас, не го премълчавайте. Кажете му, че ви е много приятно по този начин и му покажете, че не го приемате за даденост. Мъжът ви ще се почувства горд със себе си и радостен, че сте забелязали.

3. Бъдете честни с него. Не го лъжете. Тук не става въпрос за малките бели лъжи, а за наистина важни неща. Честността е знак за доверие, което е от основно значение за всяка успешна връзка.

4. Помагайте му да постига своите цели. Вие винаги може да разчитате на него, нали? Върнете услугата и му покажете, че винаги ще бъдете неговата подкрепа. Кажете му, че когато поиска, може да ви потърси за съвет или просто за успокоение. Мъжът се чувства страхотно, когато чувства, че жената е плътно до него.

5. Лоши навици. Ако имате някои черти от характера си или от поведението си, които не допадат на вашия приятел, може би трябва да се замислите да ги промените. Става въпрос за неща като пушене, мързел и т.н., които наистина ви пречат и с които със сигурност е по-добре да се разделите.

6. Не го карайте да се чувства нищожен. Мъжкото его е много силно. Така че по-добре се въздържайте да правите негативни коментари по чувствителни теми като изкарване на пари, взаимоотношения със семейството и други. Това само би го отдалечило от вас.

7. Уважавайте неговото пространство. Имате връзка, но това не означава, че мъжът ви принадлежи. Не забравяйте, че всеки човек се нуждае от свободно пространство и време, в което да прави каквото сам прецени.

Още съвети по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase