Снимка: outnow.ch

Да погледнем истината в очите – не само мъжете, а и жените изневеряват. Вече дори е спорно кой го прави по-често. Като цяло дамите са по-избирателни, мислят повече и винаги влагат емоции, затова при тях изневярата е сериозна стъпка. Или пък те изневеряват най-често с един, докато силният пол се осланя на първичното в себе си и е склонен да слага на половинката си различни чифтове рога.

И когато бъдат хванати в изневяра, прошката идва много трудно или въобще я няма. Защото мъжете знаят, че в женската глава думата „мимолетен флирт" или „за една вечер" почти не съществува, а се корени нещо по-дълбоко и сериозно... нещо премислено многократно.

Никой мъж не обича да носи рога, нито да почувства егото си наранено. Не че на жените им е приятно, но просто те някак по-лесно се справят в подобна ситуация, докато първичният мъжкар показва безгранична гордост. И ако не искате се почувствате като ранено и предадено животно, трябва да внимавате с какви жени градите отношения.

Неверниците се познават още от самото начало. „Скритите лимонки" са по-голяма рядкост.

Ето и няколко типа жени, които почти със сигурност в даден момент ще наранят егото ви, като се позабавляват в леглото с друг:

1. Вечната търсачка на силни усещания

Има жени, които биха изневерили само за да им се покачи адреналинът. Тези дами обикновено флиртуват с всеки и изпитват истинско удоволствие от тайните афери и нощните забежки по дискотеките. Те се отегчават бързо от предвидимия развой на връзките си и затова предпочитат да живеят по-опасно.

2. Кралицата на красотата

Цял живот са ѝ казвали колко е прекрасна. Тя има безкрайно самочувствие и се нуждае постоянно от някой, който да го подхранва. Тя никога няма да приеме, че вие че считате за даденост след 2-3 години връзка и ще иска да докаже на себе си, че още е неотразима. А най-лесният начин е да си набележи някой и да го свали, просто заради егото си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase