Според психоложката Трейси Кокс мъже с прическата на Хю Грант са потенциални неверници. Снимка: Reuters

Миналата година изследвания обобщиха, че дамите могат да познаят неверника само за няколко секунди, след като се сблъскат с него. Трейси Кокс е на същото мнение. Дамата е специалист в сферата на секса и връзките и е написала 14 книги на тази тематика. Тя има многобройни телевизионни изяви и собствен блог, в който дава съвети и учи дамите на разчитане и прилагане на езика на тялото и други техники за намиране и задържане на партньор.

Ако изневярата имаше лице, ето как щеше да изглежда то според Кокс:

Той е висок

Ниските мъже имат по-малко количество тестостерон, така че вероятността да се ръководят от пениса си, е много малка.

Очите му са силно раздалечени едно от друго

Мъжете с по-голямо разстояние между очите, се отегчават по-бързо. Колкото по-раздалечени са очите му, толкова по-лесно вниманието му ще бъде привлечено от всичко, което носи пола. Ако търсите сериозна връзка, се спирайте на мъже с по-близо едно до друго разположени очи.

Гъсти, плътни и почти залепени една за друга вежди

Мъжете с тънки и раздалечени вежди имат по-ниско либидо. Докато тези тип „една вежда" са изключително страстни и вечно готови за секс.

Той има крив нос

И тук сме чували израза: „Голям и крив нос, голям ...". Явно и в Америка вярват, че кривият нос е белег на силна сексуалност.

Мъже с „огледални мускули"

„Огледалните мускули" са термин, описващ господата, които се потят във фитнеса не за здраве, а за да демонстрират възможно най-релефно и стегнато тяло. Те обожават комплиментите и залагат на части от тялото, които най-често попадат в обсега на дамите - а именно плочките на корема и добре оформени бицепси.

Тези мъже използват тялото си единствено за да се фукат с него и като цяло са по-повърхностни.

Прическата на Хю Грант

Да, Хю Грант си спечели признанието на любовник, след като бе хванат няколко пъти с проститутка, докато прелестната Елизабет Хърли очакваше да ѝ предложи брак. Мъжете с неговата прическа според Кокс имат едно хлапашко излъчване, което е леко несериозно и секси. Такива са и самите те, а косата им издава още, че са самовлюбени и не се вълнуват от болката, която биха причинили на жената до себе си, когато ѝ изневеряват.

Останалите белези прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase