Снимка: outnow.ch

Празничните дни не са приключили! Предстоят ни още няколко имени дни през този студен месец, в който купонът не свършва. Това е и чудесно време за търсене на любов и топлина. Празниците ни повдигат настроението, дават ни шанс да благодарим за късмета си и да си пожелаем новата година да отвори нова глава в живота ни, в която да има още един главен герой.

Това всеобхватно чувство на радост и добро настроение по празниците е една голяма мотивация за необвързаните мъже и жени да потърсят извор на нежност от другия пол.

Въпреки че намирането на любов по това време на годината е напълно възможно, има някои партньори, които трябва да избягвате на всяка цена. Разбира се, те може да ви изглеждат като добра възможност за връзка, но е по-вероятно да се заблудите.

Ето и четири празнични свалки, които по-добре да си спестите:

1. С колегата/колежката

Той/тя може да ви бъде една добра компания по време на коледното парти на фирмата, в която работите, но гледайте спиртните напитки и доброто настроение да не ви подведат в грешна посока.

Не забравяйте, че флиртът лесно може да премине в нещо повече и това да промени взаимоотношенията ви кардинално и завинаги. Има опасност след празниците да не можете да се погледнете в офиса и да се чувствате неловко всеки път, когато се разминете в коридора, особено ако резултатът от аферата ви не е бил задоволителен и за двете страни.

Няма смисъл да си печелите един нов враг във фирмата. Освен това, слуховете се разпространяват бързо и скоро всичките ви колеги ще са наясно какви сте ги свършили и то на фирменото тържество!

2. Със самотницата/вълка-единак

По това време на годината хората, които са си по принцип самодостатъчни, може и да си дадат почивка от това свое поведение и да ви провокират за нещо повече. На вас тази свалка може да ви изглежда напълно безобидна, но тя може да означава много повече за самотника. Хората, които са нещастни в любовта, обикновено отварят сърцата си за романтика точно по празниците, но ако не търсите нищо сериозно, по-добре не се и захващайте с такъв човек, който ще очаква от вас да го измъкнете от самотата му.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase