Снимка: кадър от филма "Отчаяни съпруги"

Жените обичат да вадят на показ своите бурни емоции. Често те избухват като вулкан, защото са разтърсвани от несигурността си по отношение на своя любим, но понякога го правят чисто и просто от скука.

Жените израстват с гледане (и четене) на романтични сюжетни линии, които често се различават с тези в реалния живот. В тях, за да се запази интригата, конфликтът стои преди разумното решение.

Жените искат хем да получат сигурност от мъжете си, хем те непрекъснато да се грижат да не им доскучава в живота.

Освен това жените не търпят конкуренция за мъжкото сърце или казано накратко: жените използват голямо разнообразие от стратегии, за да уловят и задържат мъжкия интерес и една от тях е драмата.

Ето и най-честите причини, които я провокират:

1. Жените са емоционално нестабилни.

2. Жените използват драмата, за да поемат контрол над мъжете.

3. Мъжкото поведение провокира голяма част от женската драма.

4. Мъжете и жените не комуникират добре. Както знаем, „те са от различни планети".

5. Драмата води до пристрастяване.

6. Драмата винаги е ефективна.

Драмата като потушаване на несигурността

За добро или лошо, жените искат отговори на своите въпроси и когато не ги получат веднага, им е трудно да го приемат, без да драматизират ситуацията.

Това, което искат те, е да усещат сериозен ангажимент във всеки един етап от връзката от страна на мъжа. Те не желаят да бъдат пренебрегвани заради приятели, роднини, колеги, а още по-малко заради друга жена.

Усетят ли, че се случва точно това, те са готови да избухнат в сълзи и да започнат да обвиняват своята половинка, че не се грижи и интересува достатъчно за тях.

Драма за съживяване на връзката.

Конфликтите и търканията създават драми, но по-интересна е развръзката. Много често жените правят скандали, когато усетят застой в своята връзка. Повечето скандали завършват с помиряване, взимане на поуки, правене на горещ секс, а след това на нежно гушкане. Но и тази формула е до време...

Другите видове драма вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase