Снимка: Reuters

Едва ли има човек, който да не сънува еротични сънища или да не фантазира за интимни ласки с харесван от него субект. Сред най-нормалните неща е да имаме сексуални фантазии и да ги споделяме с партньора, за да ги осъществим заедно.

Съществуват обаче "златни" правила, които насочват двойката кое е позволено да споделите и кое не за еротичните си фантазии:

Никога не казвайте на любимия, че той не участва в сексуалния ви сън.

Така само ще го обидите и накарате да ревнува. А все пак идеята на споделянето е да сбъднете мечтата си в леглото и да ви е хубаво заедно.

Не натрапвайте фантазиите си.

Споделете ги с половинката, но не се сърдете, ако той не се чувства готов да отговори на очакванията ви веднага. Ако са прекалено странни за вкуса му, дайте му време да се почувства готов за тях.

Споделяйте откровено за еротичните ви представи.

Не се срамувайте да признаете, че имате често секс фантазии. Това е съвсем нормално и споделянето с партньора ще ви сближи още повече.

Не разказвайте за фантазия с бившия си.

Освен ако не търсите бърза и болезнена раздяла с партньора, не се изпускайте, че имате еротични мисли за бившия си любим. Това е обидно и ще нарани половинката ви. Представете му фантазията, сякаш не само че той е участник в нея, но и ви е вдъхновил и възбудил да си го представяте. Това признание ще повдигне самочувствието му и ще се постарае да не се изложи, осъществявайки фантазията ви.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase