Снимка: Reuters

Във време на супер технологии, социални мрежи и безкрайно виртуално пространство, няма как да не се изкушим да „изневерим“ дори и само онлайн. Трудното обаче не е да кръшнете в интернет на половинката, а как да го направите, без той да разбере.

Възможностите да флиртувате онлайн, без партньорът да разбере за това са малко на брой:

Не му давайте паролите си за социални мрежи и редовно ги сменяйте. Най-важното условие е дори, ако сте в страхотно щедро настроение и ви хрумне гениалната идея да си размените паролите, недейте. Все някога ще дойде ден, в който ще съжалите. Дори и да не кръшкате на любимия, оставете си това мъничко лично пространство, само за вас.

Не си говорете и не пишете мейл, докато разговаряте с другия по телефона. Основно правило, докато флиртувате с единия в скайпа или в социалната мрежа, да не си пишете и с другия. Или поне не с официалния ви партньор. Възможно е да объркате и да размените отговорите и така да забъркате каша, от която няма измъкване.

Не се ровете в неговия мейл или профил в социалните мрежа, иначе той ще иска същото от вас. Оставете му това свободно пространство, нека спокойно си има профил в социалните мрежи, без да го следите непрекъснато на коя снимка е тагнат, до коя колежка от офиса и т.н. Колкото по-малко се интересувате, толкова повече намалява шанса и той да ви следи в мрежата.

Направете си нова електронна поща, но не му казвайте за нея. Ако сте започнали виртуална връзка с някой мъж, направете си нов имейл, от който да му пишете. Това е най-сигурният начин да избегнете неприятна засечка или неволна грешка, с която да се издадете..

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase