Снимка: sxc.hu

Порното отдавна не е тема табу, но жените все още отказват да си признаят, че също от време на време с любопитство пускат филми за възрастни. В 21 век не е срамно да си признаеш, че гледаш секс по телевизията или в интернет, а повечето мъже дори приемат с адмирации дами, които споделят ентусиазма им към порното.

Жените като цяло имат по-романтични и идилични представи за интимния акт и затова не са във възторг, когато половинката им не отделя очи от екрана след полунощ и казва: „Виж, виж това. Можеш ли го? Хайде да опитаме това?”. Вярно е, че порното създава някои грешни представи у мъжкия пол за нормален секс, но пък и дава нещо.

Ето и кои са причините, които карат дамите да загърбят задръжките си и да се наслаждават на филмите за възрастни:

1. Любопитството

Женската природа се свързва с две основни качества – любопитство и суета. И точно първото е това, което ще накара една госпожица за пръв път да си пусне порно. Едно време секс-филмите бяха "неприлични" за женското оки и точно това провокира все повече дами да ги изследват.

2. Мастурбация

Няма да открием топлата вода като ви кажем, че и жените мастурбират. Някои дори по-често от мъжете. И докато силният пол разчита на очите си за вдъхновение, то нежният може да използва фантазията си. Но не винаги тя е достатъчна. Има жени, които точно като мъжете имат нужда от визуално вдъхновение.

3. Нови техники и движения

И най-романтичните натури имат нужда от разнообразие. „Кама сутра” е философия и вдъхновение, но друго си е да го видиш нагледно с истинска плът, а не на анимирани картинки.

4. Сравнението

Колкото и странно да звучи, жените имат нужда да се сравняват и сравняват всичко. Те са готови да гледат порно, за да преценят дали другите жени изглеждат по-добре от тях, как изобщо изглеждат в различни пози и разбира се да сравнят своите партньори с тези на компютърния и телевизионния екран.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase