Снимка: Pixabay/WikimediaImages

Семейство Стивънсън от Обединеното кралство се настанило в стар провинциален хотел в Швеция и открило на стената в трапезарията портрет на момиче, което поразително приличало на сина им, съобщи "Mirror".

Джени Стивънсън разказва, че се е преместила в Швеция и е пренощувала със семейството си в уединен стар провинциален хотел, когато се е връщала от ски бягане. Когато семейството се готвело да вечеря в общата трапезария, дъщерята на Джени насочила вниманието си към портрета, окачен на стената. На него било изобразено дете, което поразително приличало на седемгодишния ѝ брат Барни - рус мъж със сини очи.

Макар че картината "Цветя в долината" на шведския художник Карл Ларсон е на момиче, от Барни я отличавала само дългата коса. Джени и съпругът ѝ не се уплашили от странната находка, въпреки че гостилницата се намира в стара къща със скърцащи подове. Самият Барни прие ситуацията с чувство за хумор. По-късно жената споделила историята в социалните мрежи. "Тук няма абсолютно нищо страшно, така че вероятно всичко е наред", отбеляза тя.

По-късно в коментарите жената се пошегува, че в един момент се е събудила от зловещ звук, подобен на обръщане на страници или разбъркване на пакет карти, но след посещението в хотела цялото семейство е живо и здраво. Един от абонатите предположи, че с този звук детето може да се е опитвало да се измъкне от картината. "Има ли вещици наоколо?" - пише авторът на друг коментар. "В Швеция по Великден вещиците се стичат в Синята планина, така че предполагам, че е така", отговори Стивънсън

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase