Общ преглед

Какво очаквате да чуете, докато сте в Москва? Може би разговор за санкциите!

А какво ще кажете за Доналд Тръмп – пищният милиардер, който спечели вота в САЩ.

"Ако бях американец, щях да гласувам за Тръмп, защото той обича Русия", казва продавач на оживен пазар в руската столица, цитиран от РИА Новости.

Това твърдение може да звучи абсурдно, защото американския гласоподавател го е грижа за собствената му страна повече, отколкото за добруването на други страни. Въпреки това изявленията на Тръмп за събаряне на огради с Русия и топлите му думи за президента Владимир Путин му спечелиха огромен респект сред руснаците.

Фактът, че руската държавна телевизия често дава на Тръмп повече ефирно време, докато осмива Клинтън, също допринася за популярността му в Русия.

Пък и президентът Путин публично обвини Хилари Клинтън за организирането на антиправителствените протести през 2011 г. в Москва. А сега Путин разчита на диалог, а не на диктат от страна на САЩ, пък и двамата с Тръмп неведнъж се клеха в любов... май на американците им се прииска да живеят като руснаците.

Отдавна Тръмп живее в лукс и злато, като руски дворянин! Доказателство за това е мезонетът на семейството му, който заема цели три етажа от един от небостъргачите на предприемача в Манхатън.

Повече от очиведно е, че новият американски президент обича кралския блясък и ултра скъпите вещи. Вижте!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар