Снимка: Twitter

Оплаквате се от дълго чакане за полета? Помислете пак, защото 170 души, които пътували от Ливърпул за Рига, в неделя вечерта могат да ви кажат това и онова за дългото си чакане.

Пътниците е трябвало да излетят от летище Джон Ленън с нискотарифната компания Wizz Air, но им се наложило да изчакат 28 часа за пътуването.

За закъснението много от пътниците си платили с... нерви, пише "Дейли Мейл". Една жена пътувала за сватбата на брат си и не успяла да присъства на церемонията заради закъснението. Друга пък пропуснала рождения ден на 5-годишната си дъщеря.

На Wizz Air им се наложило да спрат самолета за непредвиден ремонт. Само че не успели да намерят друга машина и така всичките 170 пътници останали на земята.

Полетът им трябвало да излети в 6 следобед в неделя, но не успял. Затова от авиокомпанията обещали да настанят пътниците в хотел и да ги върнат на летището на другата сутрин в 7 часа.

Само че сутринта се оказало, че самолетът отново няма да излети. Бил насрочен за 7 часа... вечерта.

В крайна сметка дори и този час не бил спазен и полетът за Рига излетял в 22:05 часа. Така пътниците чакали цели 28 часа. Със сигурност полетът им се е сторил дълъг...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase