Снимка: Reuters, архив

Бил Клинтън имал руса любовница с голям бюст и кодово име Енерджайзър. Това разкрива книгата на журналиста Роналд Кеслер, разказваща за личния живот на американските президенти.

По думите на Кеслер русата любовница идвала всеки път, когато съпругата на Бил Клинтън, Хилъри Клинтън, не е в президентския дом. Уточнявали се всякакви подробности, за да не се засекат двете жени.

"За разлика от Хилъри, тя е била много мила с агентите. Би донесла дори и бисквитки на агентите", разказва Кеслер.

Според автора на книгата сегашните отношения в семейство Клинтън се базират единствено на желанието им да се върнат в Белия дом. "Това са бизнес отношения. Това изобщо не е брак. Всичко е напълно фалшиво, както и всичко около Хилъри. Това е просто шоу и измама", коментира Кеслер.

"Хилъри Клинтън иска да изглежда като човек от средната класа, на която тя ще помага и ще съчувства. Истината зад кулисите обаче е друга – тя се отнася с презрение към хората с по-малка от нейната власт", обяснява авторът. Той разказва още, че за агентите на Сикрет сървиз било нещо като наказание задължението да се изпълняват задачи, поставени от Хилъри.

Въпреки че някои хора вече са убедени, че твърденията на Роналд Кеслер не са нищо друго освен клюки, той категорично стои зад твърденията си. Много от агентите стоят с имената си в неговата книга.

"Не си измислям нищо", обяснява Кеслер, като дава за пример истории, в които хората стоят с имената си, а не с идентификационния си код, използван от Сикрет сървиз.

Книгата не се фокусира изцяло върху Бил Клинтън. В нея са включени истории за Джон Кенеди, Линдън Джонсън и Ричард Никсън.

Кеслер разкрива още, че Бил Клинтън обичал да плува гол, което често обиждало дамите, работещи в Сикрет сървиз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase