Меган Хънтсман. Снимка: Reuters

Жена в американския щат Юта, която призна, че е убила 6 от  новородените си бебета, докато е била пристрастена към метамфетамини и алкохол, беше осъдена на доживотен затвор, предадоха световните агенции.

Исках да им помогна да избегнат ужасния живот, който щях да им дам, заяви в съда 40-годишната Меган Хънтсман. Тя обаче призна, че е лишила бебетата си от възможността да живеят.

Хънтсман разказа, че е удушила или задушила с възглавница шестте си бебета, малко след като ги е родила. Престъпленията са извършени в периода 1996 г. -2007 г. После Хънтсман укрила труповете в гаража на къщата си в град Плезънт Гроув. Там било открито и седмо тяло на новородено, но аутопсията показала, че  бебето е било мъртвородено.

Миналата година съпругът на Хънтсман Дарън Уест подал сигнал в полицията, след като открил в гаража останки на едното от бебетата, увито в найлонови торби и хавлиена кърпа в кутия, запечатана с изолационна лента.

Хънтсман заяви в съда, че всичките деца били от съпруга й. Двойката има три дъщери между 13 и 20 години. Хънтсман каза в съда, че не е можела да се грижи за още деца.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase