програма 23.10.2017

ТВ Европа

сега Вечерни Новини
21:45 прогноза за времето и спорт
22:00 Новини
22:20 Спорт
22:30 новини
22:45 Спорт
23:00 Вечерен новинарски блок
00:00 05.00 Нощен информационен блок