Снимка; adelto.co.uk

Виетнам е една от дестинациите в Азия, които всяка година привличат хиляди туристи от целия свят. Ето защо не е изненада, че в страната има много луксозни хотели, целящи да задоволят дори най-претенциозния вкус.

Струващият 35 милиона долара Salinda Phu Quoc Island Resort and Spa е един от тях. Той е открит през месец декември миналата година и се намира на територията на най-големия виетнамски остров – Phu Quoc.

Гостите на луксозния плажен комплекс могат да се радват на красивия плаж Лонг Бийч, част от който е отделен специално за тях. Освен това те не бива да се притесняват за своите полети, тъй като международното летище се намира само на 10 минути от хотела.

Най-големият виетнамски остров Phu Quoc е невероятно красив – заобиколен от фин пясък, кристално чисти води и впечатляваща природа.

Друго негово предимство е, че е разположен на едва 50 километра от континенталната част на страната, както и на 40 минути полет от град Хо Ши Мин.

Островът се намира между Виетнам и Камбоджа, а самият хотел е позициониран в спокойното градче Duong Dong. Архитектурата е вдъхновена от взаимодействието на традиционния виетнамски стил и модерните тенденции, разпространени в цял свят.

Луксозният хотел разполага със 121 стаи за гости и вили, някои от които предлагат неповторими гледки към океанската шир. За посетителите, предпочитащи басейните, луксозният хотел разполага с инфинити такъв.

Не на последно място гостите на виетнамския курорт могат да се подложат на стари лечебни техники, включващи билкови и холистични средства за добро здраве. Спа центърът разполага с общо седем стаи за терапии и още две за тайландски масажи.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте как изглежда едно истинско хотелско бижу във Виетнам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase