Снимка: adelto.co.uk

Като всеки екзотичен остров Мавриций определено има с какво да очарова своите посетители, желаещи да се насладят на красива природа и уютно спокойствие. Това лято обаче островът ще бъде като втори дом за кайт сърф ентусиасти от всички краища на света!

Въпреки че Мавриций предлага голям избор от хотели и вили, в които туристите могат да отседнат, St. Regis Mauritius Resort се отличава като абсолютен фаворит. Хотелът има идеално разположение в югозападния край на острова.
Именно в непосредствена близост до курорта се провеждат първите етапи от фестивала за кайт сърфиране. За посетителите, които имат интерес към този воден спорт, но нямат никакъв опит, хотелът също се е погрижил. Той разполага със сърф клуб и инструктори, които обучават желаещите.

Специалната програма за обучение е разработена от клуба, като е пригодена да отговаря на индивидуалния опит и изисквания на всеки човек. Кайт сърфистите могат да бъдат в постоянен контакт със своите инструктори чрез радио каска, както и има възможност да бъдат заснети по време на техните уроци, пише Adelto.

В луксозния курорт се намира и отделна вила, в която може да се настанят до осем възрастни – перфектната възможност за група приятели, решили да пътуват заедно. Тя разполага с четири спални и четири отделни отопляеми басейна, включително страхотен инфинити басейн.

Екстрите не свършват до тук - St. Regis Villa има още луксозен кът за хранене, бар, офис, фитнес зала с парна баня и частен директен достъп до плажа.

Ако сте впечатлени от идеята да съчетаете прилива на адреналин с луксозно бягство в далечен Мавриций, влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте райските снимки от това място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase