Снимка: celebritynetworth.com

Замисляли ли сте се какво ще направите, ако спечелите джакпот, възлизащ на няколкостотин милиона долара? Може би голяма част от вас биха си купили ново жилище, нова кола и биха заминали на няколко екзотични почивки. Наскоро на американския пазар се появи имот в САЩ, струващ цели 190 милиона долара. Къщата се намира в известния град Гринуич, Кънектикът и заема впечатляващата площ от 1395 квадратни метра. Имението има собствена брегова линия и се превърна в най-скъпата къща в страната.

В момента имението е собственост на бизнесмена Джон Руди, който през далечната 1980 година го купува от свой приятел. Преди това къщата в Гринуич е била собственост на редица други известни американски предприемачи. Самата постройка датира от 1898 година и е построена в красив викториански стил. Къщата разполага с мазе с площ 650 квадратни метра, където собствениците биха могли да складират неща от първа необходимост и... всичко останало.

Само алеята на имението е дълга повече от половин километър. Около къщата има „частна гора“ с открити поля и дървета. Някои от екстрите към къщата са няколко тенис корта, градини, оранжерии и отопляем басейн с хидромасажна вана. Басейнът е дълъг 22 метра и има изглед към пролива Лонг Айлънд. Имотът разполага още с няколко частни плажа по крайбрежието.

Макар че къщата струва 190 милиона долара, това не означава, че тя е в перфектно състояние. Със сигурност новият ѝ собственик ще трябва да вложи още няколко милиона за подобрения. Много от стаите не разполагат с централна климатична система, а кухнята се намира на нивото на мазето.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте по-детайлно най-скъпата къща в САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase