Снимка: thelifestyleagency.wordpress.com

Еделвайсът е рядко и красиво цвете. По тази причина то е достойно наименование на хижа, която блести със същите качества. В Южна Франция в курорта Куршевел се намира една истинска перла на стойност 85 милиона британски лири. Както сами се досещате по цената, това не е обикновена хижа, където скиорите се прибират само да спят и да се преоблекат.

Имотът разполага със сауна, кино зала, джакузи, а спалните са обзаведени като за кралски особи. По стените пък се виждат истински картини на Салвадор Дали.

Вилата „Еделвайс" е обявена за най-луксозната в Алпите и това не подлежи на коментар! В нея има отопляем басейн, хидромасажни вани и изненадващо – персонален нощен клуб. За удобството на гостите се грижат шофьор, терапевт, масажист, двама готвачи и двама икономи.

Ако гостите пожелаят, при тях ще бъде доведен специален диджей, който да ги весели.

И тъй като в Алпите се ходи най-вече, за да се карат ски през зимата, не трябва да се подценява и местоположението на хижата. Тя е съвсем близо до най-добрите писти, които обединени образуват внушителния мащаб от 600 км разкошни, гладки пътеки, по които могат да се спуснат, както професионалисти, така и начинаещи – разбира се, в компанията на инструктор.

Ако смятате да посетите това местенце, трябва да сте приготвили дебелите пачки, тъй като цените не са за простосмъртни. Една нощувка в някоя от 16-те спални започва от 9 950 британски лири на нощ. Няма да се изненадате, ако разберете, че сред посетителите на „Еделвайс" са звезди като семейство Бекъм, Саркози, а миналата година запитване са направили дори Уилям и Кейт Мидълтън.

Вижте с какво е толкова впечатляваща тази луксозна хижа в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase