Song Saa Private Island – Камбоджа, Африка; Снимка: luxpresso.com

2012 беше наистина успешна туристическа година особено за хората, почитатели на лукса. Във всяка част на света, дори и в някои от най-бедните страни, могат да се открият уникални хотели, задоволяващи и най-изисканите вкусове.

След като вече посрещнахме 2013 година, време е за равносметка. Събрахме най-добрите хотели, отворили врати през изминалата година. Те са разнообразни и предлагат различни преживявания. Всички хотели в списъка са впечатляващи по свой собствен начин.

За да ги разгледате, задочно трябва да се прехвърлите на няколко континента. Не забравяйте, че конкуренцията между хотелите е изключително силна, затова всяко тяхно архитектурно, дизайнерско или друго решение е провокирано от желанието им да изпъкнат и да се наложат на пазара.

Все пак, повечето хотели не залагат само на визия, а и на качествено обслужване, с което могат да привлекат и да запазят клиентите си. Независимо дали искате романтично плажно успокоение, диво приключение в пустошта или пък забавление в големия град, имате избор. Най-добрите хотели за 2012 година определено могат да ви впечатлят.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и изберете своя фаворит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase