Снимка: adelto.co.uk

Островите сякаш притежават магическа сила. В това не прави изключение и малкият шотландски рай Eriska. Частният остров се намира на западния бряг на Шотландия, на 95 километра от международното летище в Глазгоу.

Целият е зает от 5-звезден Спа&Голф комплекс, който е изпипан до най-малкия детайл и е истинско въплъщение на лукса и високото качество. Основната сграда прилича на замък и e построена през далечната 1884 година.

В нейния интериор умело са съчетани ретро стилистика със съвременни решения. Фините тъкани и пищното обзавеждане могат да бъдат конкурирани единствено от спиращите дъха гледки и прекрасната зеленина, която е навсякъде.

Всеки един гост, от момента в който мине през вратата на ESPA (както е абревиатурата на комплекса), ще бъде третиран като кралска особа от перфектно обучения персонал.

Освен специално отношение гостите могат да се поглезят в задължителните за всеки хотел от това ниво, вътрешен басейн, фитнес, спа център, ресторант или на прекрасната веранда, с гледка към голф игрището – уникално място за релакс.

ESPA предлага и различни спортни дейности като акцентът е върху голфа. Ако не сте му фенове, можете просто да се разходите сред красивите градини или пък да поиграете тенис.

Гурме ресторантът на хотела също заслужава адмирациии - миналата година бе отличен с наградата "Хотел Ресторант на годината" в Шотландия.

Луксозната обстановка струва по 180 паунда на човек на нощ като се изисква резервация от минимум 2 нощувки.

Разгледайте райското място в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase