Снимка БГНЕС, архив

“Нищо не знам - само очевадното, че не е виновен. Аз не мога да разбера какви са тези полицаи, това е късаплък, толкова кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него". Това коментира пред bTV Добри Добрев, близък на Георги, който е обвинен в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

"В панелка живеят, как никой не чу нищо? 400 шева как се правят?", попита той.

“Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук”, добави Добрев.

Още по темата
“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора - б.р.) в 11 ч. е извикала 112, а той е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това”, добави той.

“За мен обвиненията не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението - б.р.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат”, заяви той.

“За мен Георги е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете е нарязано като салата, да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже "елате да дадете интервю", попита Добрев.

“От медиите разбирам, че имат връзка”, каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase