Снимка: архив Булфото

Присъда от по 12 години и половина затвор получиха убийците на Надежда Куцкова. Велик Корчев и Станислав Маламов признаха, че са извършили убийството на 84-годишната жена, която е свекърва на съдия Нели Куцкова, съобщи БТА.

Още по темата
Възрастната Надежда беше убита на 31 декември миналата година в дома й в столичния квартал „Овча купел“. Тогава двамата мъже разбили вратата на жилището й я нападнали, като я ударили няколко пъти. След това ограбили жилището. Възрастната жена е починала от побоя.

Месец по-късно убийците бяха заловени. Тогава стана ясно, че 26-годишните убийци са криминално проявени за разпространение на наркотици, кражби и грабежи. Пред съда тогава двамата обясниха, че не са допускали, че с действията си ще причинят смъртта на възрастната жена.

Днес съдът ги осъди освен на по 12 години и половина затвор и да платят по 50 хиляди лева на наследниците на Надежда Куцкова.

По време на съдебното заседание Маламов и Корчев заявиха, че осъзнават грешката си и ще понесат наказанието, което заслужават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase