Снимка: България търси талант

Славена Вътова натисна златния бутон още в първия епизод на "България търси талант", а този, който я впечатли се оказа 31-годишният имитатор Андриан Асенов. Андриан, който е незрящ, но уверено върви по пътя си, пресъздаде на сцената личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син.

Мъжът от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към "Национална потребителна кооперация на слепите в България" и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае.

Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а понякога това е много по-добре, защото по този начин успяваш да се сближиш с хората.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase