Снимка: Bulgaria ON AIR

Перипетиите в "Полицейски войни" продължават. Открит е трупът на дъщерята на високопоставения служител на Министерството на външните работи, Ковров. Камерите за наблюдение на входа на къщата са заснели посещението в дома на убитата на генерал Калюжни, при това непосредствено преди убийството.

Калюжни не подозира нищо и разбира за убийството от един следовател, който пристига специално от Москва. Калюжни иска незабавно да намери Шилов, единственият човек, който може да му помогне.

Оказва се, че две от приятелките на момичето са знаели за връзката й с високопоставения човек. След като проверява телефонния номер, който Калюжни предоставя, Шилов открива млад мъж, асистент на генерала, който потвърждава, че е виждал не веднъж убитата в обятията на Калюжни.

Шилов се връща в полицията и е началник на регионалния спецотдел за разкриване на тежки престъпления.

Личната му война с корупцията сред колегите му от специалните служби минава на ново ниво и много от колегите му странят от него.

За да разбере какво именно се случва, Шилов влиза в сблъсък с мощна групировка, която колегите му иронични наричат "синдикат на убийците". На новия си пост, обаче, Роман има карт бланш: той сам събира екипа си.

Като се възползва от благоразположението на началника си, ген. Рощин, Шилов връща на работа Джаксън и взима Павел Арнаутов и Светлана Морозова.

Гледайте "Полицейски войни" от понеделник до петък от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase