Снимка: Bulgaria ON AIR

Сътрудниците на криминалната милиция в Петербург на практика са лишени от личен живот. Всеки ден в службата предизвикателствата пред тях се увеличават.

Така е и с главният герой на сериала "Полицейски войни“ Роман Шилов. В шести сезон неговият персонаж става все по- близък до зрителя. Актьорът Александър Устугов разказва за участието си. "Това е първата ми главна роля, затова и ми е любима. Шилов притежава качества, които ме удивляват. Способен е да запомни огромен обем от информация и да се концентрира върху най-важното“.

Друг актьор Дмитрий Быковский-Ромашов споделя за ролята си, че е събирателен образ на всичките му познати и приятели в сферата на сигурността.  Любопитно е, че за свой най-голям критик и консултант той номинира съпругата си, която е подполковник в полицията.

В шести сезон "Полицейски войни“ обръща внимание не само на борбата с организираната престъпност, но и на проблемите в системата. Шилов продължава да навлиза навътре в проблемите й. Съвсем скоро той е разбрал, че има прекрасна дъщеричка Женя. Но дори и този факт не може да го застави да не мисли за работата си.

Този път Шилов се прицелва към корумпираните чиновници, но притискайки ги до стената, те се пробват да го отстранят. Но това не вълнува героят. Той има по-важни задачи като новият му роман с колежка, който пък изобщо не се харесва на бившата му жена.

Гледайте сериала всеки делникот 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase