Снимка: Bulgaria ON AIR

Във времето на Втората световна война ни връща сериалът "Трето не ни е дадено". Поредицата проследява сблъсъците между Русия и Германия в едни от най-трудните периоди от историята на човечеството.

Минисериалът стартира по Bulgaria ON AIR от 30 април в 22:00 часа и всеки уикенд ще провокира зрителите да надникнат в света на шпионите, тайните мисии и разузнаването в този период от световната история.

Юни 1944 година. Германците започват мащабно и потайно строителство в Западна Украйна, а съветското командване търси истинската причина зад него... Разузнаването тръгва по няколко направления.

Най-важното е да се разбере какво точно се случва в тила на врага преди да е станало късно за ответни мерки. За да е успешна мисията, е необходимо опитен шпионин, отдавна работещ сред немците да поеме случая. Той няма право на грешка и в контрапункт с радостното слънце, светещо над Украйна, героят ще усети опасност във въздуха.

Агенти ще се изправят един срещу друг, доказвайки стратегическите си умения, а някой от тях ще се доберат и до истината. "Средно положение няма". Именно на римската поговорка се уповава и името на сериала "Трето не ни е дадено".

Копродукцията между Русия и Украйна е режисирана от Сергей Сотниченко. Ролите са поверени на големи актьори в руското кино като Игор Скляр, Александър Ликов, Андрей Межулис, Владимир Капустин и Виталий Линецки.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase