Снимка: Нова тв

Новият сезон на VIP Brother тръгва на 11 септември, съобщиха от Нова тв. Продуцентите обещават "играта да загрубее" тази есен, когато шоуто ще отбележи своята 10-годишнина.

Те оприличават тазгодишното риалити като комедия с неочакван край, а юбилейният интериор на къщата ще изненада зрителите. Водещите са познати - Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиев.

"Според мен успехът на предаването се дължи на непрестанната динамика в отношенията между участниците. VIP Brother е истински феномен в българската телевизия, който зрителите продължават да очакват с нетърпение, защото социалният му корен вече е много дълбок. Новият юбилеен сезон с комедиен привкус има всички предпоставки да затвърди този статут", споделя водещият, броени дни преди старта на шоуто.

Александра пък ще покаже на зрителите забавленията и сълзите на бъдещите участници, техните възходи и емоционални падения. Самата Алекс признава, че с интерес следи взаимоотношенията между участниците всеки път, защото VIP Brother е като реалния живот, но в по-малки размери – виждаш цялата палитра от човешки отношения.

Засега все още се пазят в тайна участниците. Слуховете пращат в къщата Жана Бергендорф, фолкпевицата Емануела, Ирина Сарачинова, Роро. Не е ясно дали ще участва в шоуто и Деси Цонева, която според клюката е дала своето съгласие преди кончината на баща й Димитър Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase