Снимка: архив, Булфото

Вики от група "Мастило" стана майка на момиченце на 30 април.

Виктория Терзийска и дъщеричката й Маргарита ще изкарат Великден под лекарско наблюдение в столична клиника, след което ще се приберат у дома точно за рождения ден на певицата - на 3 май, съобщи „Монитор”. Терминът й бе насрочен именно за тогава, но певицата отказа да роди на въпросната дата заради желанието детето да си има собствен празник.

Гранд дамата на „Мастило” даде живот с планирано секцио, наложено заради високия й диоптър.

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията.

Преди да дебютира в майчинството изпълнителката на „Само аз и ти” не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си.

По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт – зумба.

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. Дъщеричката му е кръстена на майката на Вики – Маргарита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase