Снимка: Булфото

Общ преглед

Само ден преди първия голям концерт, финалистите от шоуто X Factor се качиха на истински лондонски автобус, за да направят обиколка на София и да се срещнат със своите фенове. Всяка спирка представяше различни участници, които пяха и най-вече – искрено се забавляваха с почитателите, пише Булфото.

Първият голям концерт в четвъртия сезон на X Factor ще предизвика невиждана надпревара между 14-те финалисти, които се отличиха с глас, характер и харизма сред стотиците претенденти за шоуто.

Трио Парадайз ще се превъплъти в една от групите на всички времена, а Кристиан Костов ще се разходи под лунна светлина в изпълнение на един от най-големите хитове през последната година.

Нанси, Кристина, Даяна и Мария ще покажат, че не само могат да се превърнат в музикална група за часове, но и да влизат в съвършен ритъм с професионална хореография.

Виктория Георгиева ще запали сцената на X Factor в буквален и преносен смисъл още с първите акорди на песента, а Християна Лоизу ще излезе с рокля, излъчваща своя светлина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар