Снимка: Bulgaria ON AIR

От 21 септември коментарното предаване с автор и водещ Веселин Дремджиев - "Денят ON AIR", ще се излъчва от понеделник до петък от 19:00 часа.

Като част от промяната в програмния профил на Bulgaria ON AIR, която от понеделник ще развива политематично съдържание, "Денят ON AIR" ще предлага не само новини и актуална бизнес информация, но и задълбочени коментари и анализи от водещия и неговите събеседници.

Целта е предаването да бъде полезно за всички зрители, които всеки ден са изправени пред предизвикателството да взимат отговорни и правилни решения, свързани с управлението на парите им.

"​Всяка една важна новина е като "Шифърът на Леонардо" - в нея има история, бъдеще и пари. В "Денят ON AIR" ще ​се опитваме да дешифрираме тези три пласта, както и интересите, които стоят зад тях“, коментира Веселин Дремджиев.

Централният новинарски блок на Bulgaria ON AIR ще започва след "Денят ON AIR", всеки ден от 20:00 часа. Емисиите ще водят популярните журналисти Радинела Бусерска и Милена Милотинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase