Общ преглед

Ненчо Балабанов триумфира за пети път в "Като две капки вода" след оспорвана борба в полуфиналната вечер. Той "счупи" кръста на публиката с парчето на Таркан "Kiss" и се върна на върха, след като в няколко издания не бе вкусвал победата.

Битката бе на кантар, след като петима участници събраха еднакъв сбор точки и само вота на публиката реши първото място.

Журито оцени най-високо Жана, която направи страхотно шоу в образа на Джеси Джей, но пък и видимо парчето беше в нейната стилистика. Недооценен остана Криско, който излезе на сцената като Еминем и нареди без проблем четири листа рими. И смая всички не само, че е научил трудния текст, но има и въздух за него.

Фицата отново бе на висота, този път като Васил Найденов. До него застана и Силвия Кацарова, която бе видимо доволна да бъде част от състезанието.

Нона Йотова и Джуджи по традиция, а и заслужено, окупираха дъното. На Нона й бе трудно като Демис Русос, но като образ поне бе докарана на ниво. Джуджи отново бе в своя музикален коловоз - слабо пеене и раздаване с усмивка.

Трябва да й се признае, че в предпоследното й излизане на сцената тя свали публиката на сцената и даде колоритен завършек на шоуто с голямо хоро на песента "Бяла роза". Рачков пък не се сдържа и развя националния флаг върху масата на журито.

На финала на шоуто настават мъжки времена, като четиримата, които ще се борят за голямата награда са Ненчо, Азис, Фицата и Криско. За дамите остава утехата да излязат за последен път следващата седмица като дует.

Ненчо Балабанов ще се представи като за последно с "представителя на Христос за България" - Коцето Калки. Фицата ще влезе в кожата на големия Тодор Колев, Азис заложи на любимката си Цеца Величкович, а Криско избра по-трудния път. За кеф и на неговия поддръжник Фънки той ще излезе на финала като Кърт Кобейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар