Общ преглед

Вече по навик, Ненчо Балабанов се качи отново на върха в "Като две капки вода". Той надви конкуренцията в образа на дебеличката Мегън Трейнър и показа за пореден път, че за него няма трудности да влезе в образа на жена.

Безспорно обаче героите на вечерта бяха Филип Аврамов и Жана Бергендорф, които потопиха зрителите в класики от българския и световния рок. Фицата плуваше в свои води с парче на AC/DC и заслужено застана начело в оценките на журито. След гласуването на участниците пък първа бе Жана Бергендорф, която опита "да свети като крушка" в кубинките на Милена.

Гласуването на зрителите обаче показа, че Ненчо е абсолютния фаворит на публиката и за четвърти път стана номер едно.

Много силно се представи и Маца в ролята на Бруно Марс, за което получи ласкави оценки и признанието, че това е било най-силното й представяне. Азис пък демонстрира перфектни крака в образа на Бионсе и отново предизвика възхищението на Хилда за актьорската си игра. По него си падна и Калеко Алеко, който трудно се удържаше от визията на американската звезда.

На обратния полюс отново бяха Джуджи и Нона, които се пробваха като Майкъл Джексън и Елвис Пресли. На Криско пък определено му бе трудно да влезе в кожата на Адел, но пък за пореден път показа, че критиките за пеенето му са неоснователни. Определено рапърът ще обърне на 180 градуса част от негативните мнения за себе си след участието в надпреварата.

Следващата седмица отново се очакват хитове в шоуто. Предстои да видим дали образът на Веселин Маринов ще изпоти Ненчо, а Азис ще се пробва да извиси глас като Янка Рупкина.

Маца ще трябва да се справя с образа на Мадона, а Жана ще бъде Тейлър Суифт. Бутонът на късмета отреди на Фицата да бъде Джеймск Браун, а Криско ще представи песен на Дими от Сленг. В борбата в дъното на класирането Джуджи ще представи Доли Партън, а Нона - Мерил Стрийп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар