Снимка: Нова ТВ

Двучасов концерт с много настроение, изненади и музика подготвят талантите в X Factor на Бъдни вечер. Спектакълът ще бъде излъчен в празничната вечер от 20 часа в ефира на Нова телевизия.

Финалистите в музикалния формат ще се пренесат в истинска коледна приказка – ще пишат коледни писма, ще разопаковат подаръци и ще пеят с църковен хор. Освен това всеки един от тях ще изненада с различна роля и хореография, а до него на сцената винаги ще бъдат и останалите таланти с особено важна роля.

Любимецът на публиката Георги Бенчев пък ще влезе в ролята на Дядо Коледа, за което ще получи бурни овации и прозвището – Дядо Бенчев.

Освен финалистите, на сцената ще излязат и две новосформирани групи. Едната ще бъде трио „ДиЗеЛ“ в състав Дони, Заки и Любо. Кръстници на тяхното трио станаха водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, признават организаторите.

Втората четворка ще представи хората, виновни за израстването на талантите – техните вокални педагози. Пламен Денчев, Искра Милкова, Преслава Мръвкова и Ясен Зердев също ще се качат на сцената за свое общо изпълнение. Специални гости ще бъдат и две от децата на X Factor – Ана Мария и Богомил, които ще представят новото си парче "Теб си пожелах".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase