Бориса и Николета демонстрираха топли чувства една към друга. Снимка: bTV

Още в първото издание на таблоида "Папараци" Николета Лозанова и екипът й се захванаха с бита и ежедневието на Алисия. Фолкпевицата бе заснета, докато с брат й пътуват из столичните улици, като акцентът бе как застрашават живота на сина на изпълнителката, като го возят на предната седалка на джипа. 

Първият гост на Николета пък бе Бориса Тютюнджиева, с която - ако се вярва на клюките, са в обтегнати отношения заради общи креватни изпълнения с националния вратар Николай Михайлов.

Двете обаче се обясниха в любов, поседнали по хавлии на диван, а накрая се разцелуваха в ефир, за да покажат колко са си близки.

Бориса изясни, че никога не е имала интерес да бъде тв водеща на мястото на Николета и да я уволнява. Слуховете тръгнаха, след като стана ясно, че Бориса е жената до Андрей Арнаудов, който е и продуцент на шоуто.

И двете похвалиха мъжете си - Андрей и Валери Божинов, като ги обявиха за национално и футболно богатство, но допълниха, че и двамата трябва да внимават да не ги загубят като жени.

На финала на разговора пък Николета побърза да успокои приятелката си, че ако някога се появи слух, че е в по-лични отношения с Андрей - Бориса да не им вярва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase