Елена Кучкова утешава Евгени Мивчев. Снимка: Vip Brother

Евгени Минчев, който през първите 6 дни от новия сезон на Vip Brother демонстрира грубо, а понякога и пренебрежително отношение към съквартиранти, шокира зрителите с извинение, като дори плака в ефир.

„Аз живея сам цял живот. С кой съм на Нова година и Коледа...Аз не мога да бъда всеки път силен. Искам да се извиня на всеки от вас. Не искам да нагрубявам никого”, призна лорд Минчев.

Минути преди това паркетният лъв пожела да напусне къщата на Vip Brother, като дори беше приготвил багажа си, но неговият враг в къщата, Камелия Воче, го спря. Именно пред нея той направи тези признания. „Ама аз те каних на Нова година да дойдеш, ти защо не дойде“, попита го Воче. „Ами всеки път правиш едни и същи спагети“, отговори през сълзи Минчев.

Именно около Камелия Воче беше поредният скандал в къщата. Тя и членът на Политбюро Йорданка Христова се заплашиха взаимно със съд за клевета.

За поредна вечер Евгения Калканджиева, Тачо и Мартин заформиха скандал. Поводът този път беше признанието на Мартин, че е спал с бившата миска. Оказа се, че Жени не е знаела, че Vip Brother знае за тяхната връзка и затова е излъгала Венета Райкова в предишно предаване. „Всички знаеха, аз не съм издавал нищо“, защити се мистър България 2009.

Впечатление направи и грубият и пълен с цинизми език на Калканджиева.

Любопитно беше и признанието на Елена Кучкова, която дели едно легло с бившата водеща Албена Вулева. Плеймейтката сподели пред Евгени Минчев, че Вулева спи по цял ден и затова не може да си вземе бельо. Кучкова заяви пред лорд Минчев, че дори се е наложило да вземе и носи гащите на Кали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase