Зорница и неверният Тачо. Снимка: Vip Brother

Трима от участниците във Vip Brother смениха лукса със соц обстановката в Трудово-възпитателното общежитие. Атанас Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева събраха най-много номинации за изгонване и напуснаха къщата на Big Brother.

Черешката на вчерашния епизод на риалити предаването обаче беше мисията „Комсомолски кули“ за определяне на седмичния бюджет, в която съквартирантите трябваше да споделят свои лични тайни. За целта всеки участник взимаше куб от земята, на който беше изписано откровение и разкриваше неподозирана тайна.

От признанията в мисията стана ясно, че танцьорът Наско е бисексуален, но голямата му мечта е да има жена и деца. Историята му за това как се е преборил с рака разчувства всички съквартиранти. Жени призна, че е практикувала групов секс. Влади Въргала разкри, че се е борил с алкохолизма и в момента води битка да запази семейството си. За проблеми с алкохола призна и Камелия Тодорова.

Певицата Кали разказа, че два пъти е била жертва на изнасилване. От кулата на Албена Вулева стана ясно, че е хомосексуална и че е ходила с охрана. Камелия Воче призна за лифтинг, че е била отвличана и че дължи пари.

Зорница Линдарева, с която Тачо изневери на Жени, била компаньонка срещу сериозни суми, но не предлагала секс срещу пари. Тя призна също така за връзките си с чужди мъже. В тази връзка едно от последните кубчета на кулата на Жени беше именно името на Зорница. Бившата миска заяви, че не се чувства нито по-грозна от любовницата, нито по-глупава.

За секс, но срещу заплащане, призна Евгени Минчев. Той заяви, че един от общо 15-те му апартамента е закупен именно с пари от любовни ласки.

Най-изненадващо беше признанието на члена на Политбюро Йорданка Христова, която разкри, че дъщеря й е "различна" и защити връзката й с Камелия - бившата половинка на певицата Люси Дяковска.

Впоследствие обаче тя поиска мисията да свърши с коментара "стига с тия гейски истории, защото има и нормални хора". Това доведе до скандал с другия член на Политбюро Евгени Минчев, който я нарече "комунистическа певица" и впоследствие я номинира за изгонване.

В изповедалнята Йорданка Христова също "върна жеста" на Минчев. Лордът обиди и Big Brother, след което бюджетът на съквартирантите падна на минималните 300 лева.

Заради скандала и отнетите пари Евгени Минчев също получи сериозен брой гласове за изгонване, но заради статута му на член на Политбюро беше пощаден и в мизерията на соца се оказаха Наско, Иво и Зорница. Там те получиха специален статут на партизанска организация и придобиха правото да гледат всичко, случващо се в къщата, а и в изповедалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase