Снимка: bTV

За трети пореден сезон Мартен Роберто ще бъде водещ на "Гласът на България", съобщиха от bTV.

Тази есен той отново ще заеме мястото си до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. До него по традиция ще има и специална дама, чието име на този етап ще бъде голяма изненада за зрителите.

Още по темата

Същевременно днес приключват предварителните прослушвания за третия сезон на музикалното шоу. Сред желаещите да докажат своите гласови способности имаше много различни и интересни хора както в музикален, така и в личен план, споделиха от екипа на предаването.

Палитрата от кандидати, явили си на кастингите за третия сезон, включва участници в Сан Ремо и различни телевизионни формати. Наред с живеещите у нас, желание да се включат в шоуто изявиха и наши съграждани, живеещи в Испания, Холандия, Швеция, Англия, САЩ и други.

"Във всеки един от дните, в които имаше кастинги, близо 70% от кандидатите наистина можеха да пеят и това ни изправя пред сериозно предизвикателство при подбора на участниците. Освен наличието на талантливи хора най-много ме радва това, че те са разбрали нашето послание и същината на формата", сподели музикалният продуцент Евгени Димитров-Маестрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase