Снимка: PR

Яна Маринова ще влезе в ролята на сръбкиня с успешен бизнес в България в новия сериал на TV7 "Връзки", който ще стартира през есента. Тя ще наказва мъжете, които й изневеряват, със секс, ще минава през трупове, за да се докопа до желания обект.

"Ясмина умее да продава таланта си на жени, които смятат, че животът им се намира в задънена улица. Тя знае как да ги накара да й повярват чрез разни трикчета и женски номера, че ще могат да си върнат любовника или откраднатия мъж. Героинята ми е дивачка, но в същото време знае кога да бъде удобна с мъжете, кога да мърка като котенце, много знаеща, мислеща, харесваща, усмихната и сладка. Тя е нещо като съвременна гейша", сподели актрисата в ефира на TV7.

Сред актьорите в новия сериал са още Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Валери Йорданов и Анжела Недялкова.

"Връзки" е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове.

Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Основната тема са отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase