Общ преглед

Михаела Филева и Светльо се завърнаха на върха в седмицата на салсата в Dancing Stars, като техният танц изобилстваше от опасни поддръжки. Трудността на изпълнението им бе оценено от журито и двамата завършиха като номер едно с 38 точки.

Хубавата Елена, която прекрати участието си заради лекарска забрана, се завърна на сцената като нейният танц се превърна в център на внимание. Но не заради изпълнението, а заради Алфредо Торес, който го оцени с единица.

"Мисля, че и в световен мащаб тази оценка е прецедент", изуми се Александра Сърчаджиева. "Те изпуснаха цялата хореография, това е реалити-шоу, казвам каквото мисля", категоричен обаче бе Торес. "Благодарение" на табелката с единицита, Елена и партньорът и останаха на дъното с 20 точки.

Очакванията за трета поредна победа на Албена Денкова и Калоян не се осъществиха, а Илиана Раева бе категорична, че "танцът им не е накарала кръвта й да закипи". Журито ги оцени на 30 точки. С три по-малко останаха Антон Касабов и Дорина, които бяха похвалени за изпълнението им, но в крайна сметка крайната оценка бе 27. Сноубордистката Сани Жекова пък и нейният партньор пък "запалиха" пожар на сцената и заслужено се наредиха в челото с 35 точки. Толкова получиха и Наско Месечков и Нели Атанасова, които също като победителите показаха ефектни поддръжки.

Изцяло нов регламент ще направи битката за оцеляване в Dancing Stars още по-инфарктна - с един час по-малко за доказване пред зрителите и с една двойка повече в надпревара за оставането си в шоуто. Всеки четвъртък, не две, а три двойки ще дават най-доброто от себе си, а зрителите ще произнасят присъдата си точно в 22:00 часа.

Застрашените двойки ще имат по-малко време и повече конкуренция. Комбината от професионалист и звезден аматьор ще трябва да реши на какво да заложи, за да има шанс за оставане в ефир - риска на чисто новия танц или перфекционизма на вече познатата хореография от любимо изпълнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар