Снимка: bTV

„Заедно сме със Силвестър“, заяви Мария Силвестър пред bTV. Водещата обясни, че не харесва подобно популяризиране и ровенето в личния живот на хората.

Тя сподели, че подобни моменти може да има в живота на всеки и „когато това се случи между експанзивни хора като мен и Силвестър, се случва по този начин“.

Актрисата и телевизионен водещ разказа, че след 12-годишен брак всеки може да преживее такива сътресения, но в нейното семейство вече всичко е преодоляно. „Заедно сме и сме щастливи“, категорично заяви тя и допълни, че най-трудното нещо в подобна ситуация е хората да намерят сили да си простят.

„Много е трудно и двамата да изкарат картите на масата“, каза тя и допълни, че ако това не стане, хората просто се разделят.

Мария сподели, че синът й Давид е бил наясно със случващото се, тъй като тя е убедена, че родителите не трябва да спестяват истината на детето, което така или иначе знае какво става. Давид пък я е научил на търпение. „Изчака ни да ни минат глупостите на мен и баща му“, каза още тя.

Мария обяви и новата си работа като водещ в третия сезон на „България търси талант“:„Имах нужда от промяна, явно в живота ми в момента се случват такива обрати.“

Тя не разкри нищо от предварителните снимки на шоуто, но сподели някои моменти от преживяванията й с журито. Като например това, че женската аудитория "пада", щом в залата влезе Асен Блатечки. Любен Дилов бе определен от нея като човека, който винаги може да разкаже някакви истории, а дамите от журито според думите й са контрастни, но и интересни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase