Снимка: TV7

Популярната тв водеща Миа Сантова за първи път сподели най-тежкия миг в живота си – загубата на детето си.

"Случи се в края на шестия месец от бременността. Буквално за 1 нощ се оказа, че се е получила някаква инфекция. На следващата сутрин бебето вече нямаше тоновe. Много е тежко и страшно. Много жени минават през това, не съм първата, нито ще съм последната за съжаление", каза Миа в предиобедното шоу на TV7 "Усещане за жена".

В началото на новата 2014-а година Сантова каза, че е бързала да изпрати годината, защото 2013-а за нея е била най-тежката след годината, в която е изпратила  баща си.

"Буквално за една нощ остарях с 10 години. Много се надявам някога да имам здраво бебе", с надежда сподели журналистката.

Нейният партньор Светослав също тежко е приел случилото се.

"Той се държа страшно мъжки и беше много силен. Стискахме си ръцете взаимно. За празниците си пожелах всичко да е преминало и се моля да си имам детенце”, призна водещата на новините по News7.

Тя сподели още, че според нея лошите неща са тези, които променят човек. С тях порастваш и се учиш, че всичко има причина, допълни Миа.

Сред професионалните й мечти пък е да направи свое предаване, но за сега е замразила този план, докато нещата в личния й живот се подредят.

Заедно с най-добрата си приятелка - Добрина Чешмеджиева, си спомниха за щурите купони с по 500 души за рождения ден на Миа, за невероятните цветни преобразявания на косата на Сантова и за близките си отношения в най-трудните моменти.

Заедно с водещата Гергана Стоянова Миа се върна и назад към детството си. До 3-и клас тя е учила в Хелзинки, където баща й е бил посланик. Ходила е в руско училище, затова и първият й език е руски. Когато се върнали в България, дори не можела да пише на родния си език, което й създало доста трудности. Била доста пухкаво дете и предпочитала да хапва и да си почива, вместо да играе. Кръстницата й – певицата Богдана Карадочева, я завела на турне в САЩ, когато Миа била на 7-8 години.

"Основното, което правех, беше да се редя на опашка за хот-дог", спомни си с усмивка Сантова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase